چگونه در بیگ بلو باتن، کاربران را محدود کنیم؟
آموزش بیگ بلو باتن ایران

چگونه در بیگ بلو باتن، کاربران را محدود کنیم؟

بیگ بلو باتن ایرانحدود ۱ دقیقه مطالعه

برای مدیریت و محدود کردن کاربران، روی گزینه چرخ دنده کلیک کنید، در منوی باز شده، گزینه قفل کردن کاربران را انتخاب کنید. پنجره جدیدی باز میشود.

در این پنجره می توانید محدودیتهای مورد نظر را اعمال کنید. گزینه اول، به اشتراک گذاری وبکم را برای کاربران غیر فعال می کند.

گزینه دوم، اشتراک گذاری وبکم فعال است ولی شرکت کنندگان نمی توانند تصاویر همدیگر را مشاهده کنند و صرفا مدرس این قابلیت را در اختیار خواهد داشت. گزینه سوم، دسترسی کاربران برای فعال سازی میکروفون را غیر فعال می کند. گزینه چهارم، امکان ارسال گروهی پیام و گزینه پنجم امکان ارسال خصوصی پیام را محدود می کند. گزینه ششم، دسترسی کاربران به یادداشت اشتراکی را محدود خواهد کرد. گزینه آخر نیز، فهرست کاربران را از دید شرکت کنندگان مخفی می کند.

بیگ بلو باتن ایرانبازگشت به آموزش ←

بیگ بلو باتن ایران در بله

آموزش‌ها و خبرهای تازه را در کانال بیگ بلو باتن ایران دنبال کنید.

مشاهده کانال بله